פורולין לדלקות בשתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/07/2014 | 12:05 | מאת: רותי

שלום אני בת 27, סובלת מדלקות חוזרות בשתן. אחרי הטיפול האנטיביוטי בדלקת אני כמעט תמיד מקבלת כבונוס גם פטרייה, חוץ מהפעמים האחרונות בהן לקחתי מונורול, אבל אז הדלקת חזרה מהר יותר (פחות מחודש) רופאת הנשים רשמה לי עכשיו פורולין לטיפול מונע, כשההוראות הן לקחת פורולין לפני יחסי מין ושוב ישר אחרי. רציתי לדעת קצת יותר על התרופה, תופעות הלוואי האפשריות שלה כי אני לא מוצאת עליה הרבה מידע ברשת, ולקבל חוות דעת נוספת (נשמע לי מוזר לקחת אנטיביוקה בצורה כזאת) בנוסף, אני לוקחת תוסף תזונה ביו-קראן. רציתי לדעת אם זה מתנגש באיזה צורה. תודה!

28/07/2014 | 14:12 | מאת: מתמצא

שלום רותי, ההצעה של הרופאה מקובלת. קישור למידע על התרופה (למרות שמוזכר כאן שם אחר של התרופה) http://www.clalit.co.il/he/medical/pharmacy/Pages/medicines.aspx

28/07/2014 | 17:54 | מאת: רותי

30/07/2016 | 11:18 | מאת: אתי

רציתי לדעת האם זו תרופה אנטיביוטית