חומר בעל ריח חריף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

27/07/2014 | 13:34 | מאת: אברהם

האם ניתן להשיג בבתי מרקחת חומר בעל ריח חריף (לא רעיל) שמעורר אדם מעילפון?

28/07/2014 | 03:03 | מאת: מתמצא

שלום אברהם, כאשר אדם מתעלף יש לקרוא לצוות רפואי על מנת שיאבחן מה קרה לו וייתן לו את הטיפול המתאים. לפעמים ההתעלפות נובעת מבעיות רפואיות שאינן מסכנות את חיי המתעלף, אבל, במקרים אחרים, פניה לעזרה רפואית היא מצילת חיים. רפואה עממית (להשיג בבית מרקחת חומר בעל ריח חריף שמעורר אדם מעילפון) טובה לתכנית בערוץ הפולקלור בכבלים אך איננה גישה רפואית מקובלת

28/07/2014 | 11:56 | מאת: אברהם

אינני צריך את החומר הזה כדי באמת להעיר אדם מעילפון, אני צריך חומר בעל ריח חריף למטרה רפואית אחרת שאינני יכול לפרטה כאן והרופא אמר לי לקנות "חומר בעל ריח חריף שמשמש לעורר אדם מעילפון" אך לא ידע לומר לי בבירור שם של חומר ספציפי ולא נעים לי להיכנס לבית המרקחת בלי שאני יודע בדיוק מה אני רוצה ואם בכלל ניתן להשיג דבר כזה.