דילול לא נכון של אנטיביוטיקה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/07/2014 | 21:40 | מאת: בני

שלום. גילו לבת שלי בת 8 דלקת ריאות. הטיפול שקיבלנו הוא אזניל ל 4 ימים 7.5 cc פעם ביום. קיבלנו 2 קופסאות של אזניל בכל אחד 22.5ml. אחרי שנתתי את התרופה 3 פעמים. ראיתי שבקבוק הראשון עדיין לא ריק. לפי מיטב הבנתי התרופה הייתה אמורה להיגמר כי 7.5*3 זה בדיוק 22.5. בדקתי ועדיין יש לי 9cc בבקבוק. עשו לי דילול לא נכון בבית מרקחת, כלומר שמו יותר מדי מים? מה אני אמור לעשות? לתת לה טיפול אנטיביוטיקה חדש? תודה.

20/07/2014 | 08:12 | מאת: מתמצא

שלום בני, עליך לחזור לבית המרקחת ו/או לרופא כדי לברר מה מקור הפער ויותר חשוב מזה מה לתת לבת כעת ? הבא את הבקבוק וכל מה ששיך איתך

20/07/2014 | 22:35 | מאת: בני

תודה