אלטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/07/2014 | 14:32 | מאת: גל

שלום, לאחר התנסות של כחודש עם אלטרולט 10 מ"ג לטיפול בכאבי ראש, הנוירולוג רשם לי אלטרול 25 מ"ג. אתמול בלילה התחלתי עם נטילת הכדור, והיום בצהריים לגמתי מבירה ורק לאחר מכן נזכרתי שאסור לי לשתות אלכוהול בזמן נטילת התרופה. רציתי לשאול האם כמות כזו היא מספיק שולית? כמו כן, בעוד כחודש כאשר אסיים עם נטילת התרופה, כמה זמן עליי לחכות לפני שאוכל לשתות שוב? שאלה נוספת ברשותכם- אני נוטלת במקביל גלולות קלייר. האם ייתכן והאלטרול יפחית מיעילותה של הגלולה? תודה רבה, גל.

19/07/2014 | 12:02 | מאת: מתמצא

שלום גל, כל עוד נוטלים אלטרולט / אלטרול ההמלצה היא להימנע מכל גורם דוגמת אלכוהול / בירה שעלול להגביר את ההשפעה המדכאת על מערכת העצבים המרכזית. לאלטרול/ט אין השפעה על יעילות גלולות למניעתהבריון