ציפרלקס ופראמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/07/2014 | 12:27 | מאת: יוסף

לצורך הכנת קולונוסקופיה , נאמר שאם אצטרך לקחת פראמין, עלי להפסיק את הציפרלקס שילוב בנייהם נאמר מפי הרופא אינו טוב. האם זה נכון? והאם מותר להפסיק למשך יומיים שלושה נטילת ציפרלקס ? תודה . אשמח האם אקבל תשובה מיידית , היות ותחילת ההכנות לבדיקה מתחילות ב 19.7.14 ושוב תודה.

17/07/2014 | 01:58 | מאת: מתמצא

שלום יוסף תיאורטית, תיתכן השפעת גומלין בין פראמין לבין תרופות הפועלות במערכת עצבים מרכזית. תיתכן הגברת ההשפעה המדכאת על מערכת העצבים המרכזית. במינון נמוך של שתי התרופות הסיכוי נמוך אבל קיים. כדאי להתייעץ עם הרופאים שלך.