תופעות לואי קלינז

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/07/2014 | 15:41 | מאת: דינה

לאחרונה עקב אלרגיה שגורמת גודש וגירוי כואב באף + כאבי ראש אני משתמשת בקלרינאז שאמנם פותר הבעיה אבל בעבר הספיק כדור אחד ועכשיו אני נזקקת ל2 כדורים ביום לעיתים קרובות לפחות פעמיים עד 3 בשבוע 1 האם נתן להשתמש בקלדינאז באופן קבוע ומה התופעות לואי 2. האם יש כדור או משהו אחר כעל השפעה דומה עם פחות תופעות לואי תודה

17/07/2014 | 01:45 | מאת: מתמצא

שלום דינה, קלרינאז מכיל שני מרכיבים - תרופה אנטי-היסטמינית (לורטדין) + תרופה נגד גודש (פסאודו-אפדרין). תיתכן בעיה באנשים עם גלאוקומה, יתר לחץ-דם, מצב לאחר אירוע מוחי או התקף לב, אנשים עם הפרעות במתן שתן. או עם פעילות יתר של בלוטת התריס. התרופה לא מיועדת לשימוש ממושך. אם צריך ניתן להמשיך בתרופה המכילה אנטי-היסטמין בלבד.