משחה לשפשפת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/07/2014 | 11:30 | מאת: מירית

יש לי קצת מעי רגיז, ובתקופה האחרונה היו לי הרבה מאוד יציאות ביום, מה שחייב גם הרבה ניגובים... הניגובים יצרו לי מעין שפשפת סביב פי הטבעת - שטח קצת אדום וצורב. מה כדאי לעשות נגד זה? פראפין טוב לזה? או טלק? או משחה? (יש לי בבית טרידרם, טבעדרם וקומגיס)

16/07/2014 | 01:01 | מאת: מתמצא

שלום מירית, אם נמשכות היציאות התכופות יהיה צורך בפתרון מסודר יותר כולל בירור סיבה ליציאות התכופות שטיפות במים פושרים עשויות להועיל. פרפין ניטרלי. אולי ירגיע. טלק לא לעניין. במצבים כאלה משחה המכילה מספר מרכיבים שונים (סטרואיד מקומי אנטיביוטיקה תרופה לפטריות) לטווח קצר עשויה להועיל.