תרופות עבור תייר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/04/2014 | 12:03 | מאת: איתי

שלום, רציתי לדעת איך ואיפה אפשר להשיג את התרופות הנ"ל עבור אדם במעמד תייר בארצנו: Adderall Methadone Percocet Clonazepam הבנתי שאפשר לעשות ביטוח אצל אחת החברות שעובדות עם קופת החולים שלי ולקבל ביקור רופא. השאלה אם ייתכנו בעיות כלשהן להשיג מרשם לתרופות שציינתי? תודה מראש לכל העונים, איתי

20/04/2014 | 12:20 | מאת: מתמצא

שלום איתי, את כל התרופות ניתן להשיג בכל בית מרקחת עם מרשם רופא (ישראלי) ללא קשר אם מדובר באזרח ישראלי או תייר. העלות היא סיפור אחר. אזרח ישראלי מקבל תרופות בעלות מסובסדת דרך קופת החולים שלו או בבתי מרקחת בהסדר

21/04/2014 | 01:24 | מאת: ד"ר לאב

המתדון אינו אלא תחליף סם הניתן לנגמלים ... הפרקוסט תרופה נגד כאבים חזקים הפועל על מערכת העצבם המרכזית כלומר מדובר בתרופה נרקוטית , והקלונזפאם ( קלונקס ) משרים רגיעה ... מכאן למדים אנו שעל התייר הנגמל להמשיך את תהליך גמילתו בארץ מוצאו ....במצב כזה בטח לא ראוי שהוא יטייל בעולם .......!!!