איך לשמור על אבקת PICO-SALAX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/04/2014 | 15:39 | מאת: יעקב

קיבלתי אבקת PICO-SALAX לצורך ביצוע קולונסקופיה, אך הבדיקה היא רק בעוד 5 שבועות. בעלון רשום שלא לשמור את האבקה מעל 25 מעלות. צפוי שיהיו ימים עם טמפרטורה שתעלה בהרבה על 25 מעלות (אפילו מעל 30). אם אכניס למקרר, אולי הטמפרטורה תהיה נמוכה מידי? כיצד עלי לשמור על האבקה כך שתישאר שמישה ביום שאצטרך אותה? אודה מאד על תשובה.

18/04/2014 | 03:37 | מאת: מתמצא

שלום יעקב, בדר"כ, אין בעיה למצוא מקום קריר בארון שהטמפרטורה בו פחות מ- 25 מעלות, גם בקיץ.