תוחלת חיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/04/2014 | 09:03 | מאת: שושנה

שלום. איזו תוחלת חיים יש ללוקים בהפרעות קצב? אם עורקי אכן נקיים, לחץ דם בסדר, אם יש לי הפרעות קצב, מה ניתן לעשות כדי לשמור את החיים? התרופות פותרות בעיות מיידיות אך הן מקצרות את החיים בשל השפעה על כבד וכליות. נכון?

14/04/2014 | 11:59 | מאת: מתמצא

שלום שושנה, הפרעת קצב היא הגדרה כללית. מרבית הפרעות הקצב הן בעלות חשיבות שולית אבל יש מהן בעלות פוטנציאל מסכן. חשוב להעריך את זה מול הרופאים שלך בהתחשב ברקע הרפואי האישי והמשפחתי שלך.

14/04/2014 | 14:57 | מאת: שושנה

שלום. כדבריך אלך לקרדיולוג. תוכל לכתוב לי אלו הפרעות קצב אינן מסוכנות לחיים ואלו כן מסוכנות לחיים? אני בטוחה שפרפור פרוזדורים מסוכן לחיים. ומה בקשר לשאר? תודה.