איך יודעים אם זו אי ספיקת לב או כתוצאה מתרופה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/04/2014 | 15:41 | מאת: שושנה

שלום. אני חושבת שאני בריאה. צמחונית. משקל תקין 74.5/1.73 . היום מדדתי לחץ דם בקופ"ח. 110/60. דופק 84. לאחרונה אני מרגישה שאני מתנשפת בהליכה ובעליה במדרגות. אני מתקשה להאמין שיש לי אי ספיקת לב. זה יכול להיות?

09/04/2014 | 13:05 | מאת: מתמצא

שלום שושונה, לא מסרת מה גילך. התלונות החדשות שתיארת אינן תלונות של אי ספיקת לב. בנוסף, שאלת על תרופה אבל לא הזכרת שום בעיות רפואיות או תרופות. התלונות דורשות המשך בירור ע"י הרופא.

09/04/2014 | 17:03 | מאת: שושנה

אני בת 69. לוקחת 2.5 מ"ג קרדילוק שאני מסופקת אם עוזר למשהו בכלל?? לוקחת סימבקור 10 מ"ג ביום, אספירין 100. כיוון שאני צמחונית,לחץ דם בסדר. כולסטרול 94. נראה לי לא סביר שזה אי ספיקת לב. מצד שני בכל מאמץ אני מתנשפת? אלו בדיקות אתה ממליץ? תודה. איך יודעים? אה התכוונתי שהתחלתי לקחת סירקודין ואולי זה גורם שאין לי אויר בהליכה?