סדורל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/04/2014 | 14:49 | מאת: אבי

שלום, לקחתי סדורל במשך יום וחצי, בסך הכל ארבע כדורים. ו24 שעות אחרי שהפסקתי אוננתי וצבע הזרע יצא צהוב. זה נורמלי? קשור לסדורל? אין לי דלקת בדרכי השתן אם זה קשור, עשיתי בדיקה.

09/04/2014 | 13:02 | מאת: מתמצא

שלום אבי, סדורל יכול לצבוע את השתן. למרות שלא ידוע לי האם הוא צובע גם את הזרע אני מניח שתיתכן תופעה דומה גם בזרע, במיוחד, משום שהוא לפעמים מעורב בשתן, בשל הצנרת המשותפת. אם התופעה קשורה לסדורל היא אמורה להיעלם. אם היא נשארת יש לפנות להמשך בירור.