כדורי מלרון..

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/04/2014 | 09:58 | מאת: טל

שלום רב, אם יש לי כדורי מלרון (נגד מלריה) אך אני חושש שהכדורים יצאו מהאריזת אלומניות במהלך הטיול.. זה אפשרי שיהיה אפשר להעביר אותם לקופסאת פלסטיק של כדורים כמו של אדוויל או אקמול למשל? תודה רבה!

03/04/2014 | 23:49 | מאת: מתמצא

שלום, קשה להבין מן התיאור שלך במדויק, בכל אופן, יש לוודא שהכדורים בהם משתמשים נשמרו בתנאים נאותים וישמרו על פעילותם וחוסר רעילותם קשה להבין מן התיאור שלך במדויק, בכל אופן, יש לוודא שהכדורים בהם משתמשים נשמרו בתנאים נאותים וישמרו על פעילותם וחוסר רעילותם