אתופן 500

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/04/2014 | 11:58 | מאת: נתי

שלום רב, כתוצאה מתנועה לא נכונה ממושכת בחדר כושר - נתפס לי הגב אציין שהייתי אצל פיזיותרפיסט מוסך לטענתו אין אין פריצת דיסק או קרע רק גב תפוס... אורתופד נתן לי את מרשם לאתופן 500 פעמיים ביום. השאלה שלי האם התרופה היא לצורך שיכוך כאבים בלבד? הוא שהיא גם מסייעת בדלקת/ גב תפוס בלי שום כשאר לשיכוך הכאבים? בתודה מראש

02/04/2014 | 16:42 | מאת: מתמצא

שלום נתי, אתופן היא תרופה בעלת השפעה אנטי-דלקתית + השפעה משככת כאבים. מקובל להשתמש בתרופות מסוג זה לטיפול בכאבים מן הסוג שתיארת.