היכן עדיף לקבל טיפול

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/06/2016 | 12:36 | מאת: יוסי שמש

קצין תגמולים הכיר בי כזכאי לקבלת טיפול לאחר פרוץ פוסט טראומה ממלחמת יום כיפור והחרפה במבצע צוק איתן .קבלצי הפנייה לטיפול באגף השקום של משרד הבטחון . ידוע לי שיש מרפאה לטיפול בתגובות קרב בתל השומר . מה עדיף

שלום יוסי, הגורם החשוב ביותר בטיפול הוא האמון הנוצר בינך לבין המטפל. ביחידה בתל השומר יש מומחים לפוסט-טראומה, לעומת הרשימה של אגף השיקום, שלא כל המטפלים בה מומחים לטיפול נפשי או לטיפול בטראומה. כדאי לך להיפגש עם מטפלים אחדים לפני שתחליט מי המטפל המתאים לך. על בחירת מטפל תוכל לקרוא בספרי 'טיפול נפשי, מדריך למשתמש', שאת כולו ניתן לקרוא בחינם באתר שלי: http://www.emotional-training.com/Tipulseferh_he.html בהצלחה, ד"ר דרור גרין

18/06/2016 | 10:30 | מאת: יהודה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב