שלום חברים אשמח לעזרתכם

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/05/2016 | 15:45 | מאת: יותם שחר

שמי יותם שחר ואני סטודנט שנה שלישית במכללת תל חי שבצפון. לקראת סיום התואר עלי לעשות עבודת מחקר. את העבודת מחקר שלי החלטתי לעשות על הלומי קרב ועל צמיחה מתוך הטראומה. אני יותר מאשמח אם תוכלו לענות לי על שאלון קצר שהוא אנונימי לחלוטין. לא תצטרכו לתת פרטים על עצמכם אלא רק לענות על השאלות ועל ההרגשה שלכם בתוך הטראומה. את תוצאות המחקר אני אפרסם למי שירצה לשמוע. תודה תודה תודה לכל מי שיעזור ויקח חלק בדבר הזה. אני צריך כל עזרה אפשרית. יותם שחר

23/05/2016 | 15:46 | מאת: היי חברים

https://qtrial2016q2az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_4ObBWiYYpRgEThr זה הכתובת קישור לשאלון של המחקר. פשוט נכנסים לקישור, עונים ושולחים. תודההה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב