מחקר פעולה משתף- לנפגעי תגובת קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/03/2016 | 15:25 | מאת: ניצן סטודנטית

שלום לכולם, קוראים לי ניצן ואני סטודנטית לעבודה סוציאלית במכללת תל חי. אני בשנה האחרונה ללימודים האקדמאים. אני נמצאת במסלול ייחודי בשם "פרקטיקה למען שינוי מדיניות" שמטרתו לחולל שינוי במדיניות חברתית. במסגרת המסלול אני ועוד ארבעה חברים (שגם במסלול) החלטנו לעשות את סמינר המחקר שלנו בנושא החסמים בהגשת התביעה לביטוח לאומי בקרב נפגעי תגובת קרב. המחקר רלוונטי לאלו אשר תבעו את ביטוח לאומי ואושרה להם התביעה, לאלו שתבעו ולא אושרה ולאלו שעדיין לא תבעו כלל. המחקר הינו מחקר מיוחד, אשר עושה את המחקר ביחד עם הלקוחות ולא עליהם, בכדי לשמוע את קולכם ולהבין אם קיימת בעייתיות בנושא ולנסות לתקנה. ומכאן- אני פונה אליכם בבקשה, אם הנכם נפגעי תגובת קרב אשר עברו חוויה חיובית/ שלילית בתביעה מול ביטוח לאומי- נשמח שתשתתפו איתנו ותעזרו לנו להבין את הנושא ביחד לעומקו! כמובן שנשמור על הפרטיות שלכם לאורך כל התהליך ובכלל להבין שכולנו ביחד רוצים מציאות יותר טובה! אם אתם מעוניינים אשמח לשמוע מכם במייל ואחזור אליכם וכל דרך שתירצו! תודה על ההקשבה ניצן שפילברג

שלום ניצן, הפורום שלנו מיועד בעיקר להלומי-קרב, ומטבע הדברים הם אינם מגישים תביעה לביטוח הלאומי אלא לאגף-השיקום במשרד הביטחון. גם כאן מדובר במסע משפיל ומייגע, שלעתים קרובות מחמיר מאוד את מצבם של נפגעי הטראומה. זו הסיבה שרבים נמנעים מהגשת תביעה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

08/03/2016 | 16:15 | מאת: ניצן סטודנטית

תודה רבה על התגובה, נשמח לשמוע גם מאנשים שתבעו את משרד הביטחון :)

23/01/2017 | 10:36 | מאת: עינת

ניצן אשמח ליצור איתך קשר, אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל את כתובת המייל שלך. תודה, עינת

מנהל פורום טראומה והלם-קרב