התעללות בבעח

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/05/2015 | 09:25 | מאת: א.ב

לצערי יצא לי לצפות במספר סרטוני מזעזעים המראים תעשיית שימוש בבעלי חיים בסין. בסרטון נראים בעלי חיים שעורם מופשט בעודם בחיים, סבל בל יתואר של חיות תמימות שלא עשו רע לאף אחד . קשה לי להוציא את המראות האלה מראשי ומתודעתי והדבר גורם לי לדכדוך נוראי. יודעת שאין ביכולתי לעזור ליצרים האומללים ומה שנשאר בתוכי אלה התמונות הקשות והמדכאות. טראומה

שלום א.ב. אכן, קשה להיות עדים להתעללות בבעלי-חיים, או להתעללות בבני-אדם, אך הפורום שלנו נועד להלומי-קרב ולהתמודדות עם הטראומה של המלחמה. תודה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב