ראיון עם נפגעי טראומה לצורך עבודה בתואר שני

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/04/2015 | 19:46 | מאת: יעל (yael) מתוק (matok)

היי כולם, נעים להכיר, שמי יעל ואני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה. במסגרת קורס סמינר טיפול בטראומה, אני מחפשת אנשים שעבורו טראומה וטופלו בשיטת מיינדפולנס. אם מישהו מעוניין, אשמח לדבר איתו. המייל שלי: [email protected]. תודה על העזרה! יעל.

שלום יעל, הפורום הזה מיועד לתמיכה בהלומי-הקרב, ולא לתמיכה של הלומי-הקרב בסטודנטים ובחוקרים. מדי שבוע פונים סטודנטים להלומי-הקרב ומבקשים לראיין ולחקור, וזה אינו מסייע לתחושת הביטחון של נפגעי הטראומה. בהצלחה במקום אחר, ד"ר דרור גרין

19/04/2015 | 20:14 | מאת: יעל

בסדר גמור, לא התכוונתי לזלזל בפורום, אני לגמרי מכבדת את תשובתך, ויודעת כמה זה חשוב לעזור לנפגעי טראומה. תודה, יעל:)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב