שאלון להורים שיש להם ילד המתמודד עם הפרעה נפשית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/04/2015 | 15:30 | מאת: נופר

שלום,אנו סטודנטית לתואר ראשון שעורכת מחקר על הורים שיש להם ילד המתמודד עם הפרעה נפשית או מחלה פיזית כרונית. נשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מס' דקות למילוי השאלון(שאלון חסוי לחלוטין) בקישור הבא ובכך לתרום למחקר. תודה רבה! נופר ושרה https://docs.google.com/forms/d/1E321x7GMFJfnRW66tAeLHn1ic-x1er_0GP3XQlWMNr0/viewform

שלום נופר, אם היית קוראת את כותרת הפורום היית יודעת שהוא מיועד להלומי-קרב, ולא לכל מטרה אחרת. תודה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב