סדנת אימון רגשי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

14/04/2015 | 16:04 | מאת: עירית

שלום דר גרין למה אינך פונה לנטל בהצעה לשילוב פעולה מיקצועי, בשליחת קבוצות לסדנת אימון רגשי שאתה מעביר בבולגריה?

שלום עירית, אני מכיר היטב את נט"ל, ואת יהודית רקנטי שעומדת בראשו. סייעתי להם להקים את הפורום שלהם לפוסט-טראומה, והרציתי בפניהם על הדרך המיוחדת שפיתחתי לתמיכה בנפגעי-טראומה, היעילה יותר מכל דרך אחרת שאני מכיר. אבל הפסיכולוגים של נט"ל שייכים לקליקה של הפסיכולוגים הקליניים, המסרבת לכל שיתוף פעולה עם מי שאינו משתייך אליהם, ולכן אינם מעוניינים לשמוע על הדרך שפיתחתי. הצעתי להם גם לנהל בהתנדבות קבוצת תמיכה לנפגעי טראומה באתר שהקמתי לשם כך, המבוסס על הידע שלי כאחד מחלוצי הטיפול הנפשי באינטרנט, אך הם סירבו, בטענה שאינם מאמינים בטיפול באינטרנט. לצערי, גם בתחום הטראומה יש מונופולים המעוניינים לשלוט בתקציבים ובדרכי הטיפול. אפשר לקרוא על כך במאמר שכתבתי על 'תאגידי הטראומה': http://www.emotional-training.com/Hirhur_640_he.html יום טוב, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב