אודה לעזרת כל אחד שתבע את אגף השיקום

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/03/2015 | 16:51 | מאת: ירדן

שלום לכולם במסגרת קורס מיתוג בלימודי עיצוב אני צריכה למתג תנועת מחאה שאני אקים וחשבתי בכיוון של זכויות נפגעי הנפש עקב פעילות קרבית בצה"ל. הבנתי שתביעת אגף השיקום היא הליך משפיל ונוראי ורובו לא צודק אני מאוד אודה לעזרת כל אחד שעבר את תהליך התביעה של אגף השיקום שיספר לי על החוויה, מה הדבר הכי לא צודק שקיים בתהליך הזה של תביעת נכות נפשית? ישנם הליכים שלדעתכם מאוד משפילים ולא נחוצים? איך מקשים על התובע ומשפילים אותו? האם יש דרך להמשיך לתבוע גם בלי לקחת כדורים פסיכיאטרים? מה הניסיון שלכם עם כדורים כאלו? האם עזרו? איך? גם לפי מה שהבנתי הרבה מאוד מפגועי הנפש מוותרים על התביעות עקב התשה של התהליך הבירוקרטי הזה מאוד מאוד מאוד אודה לכל אחד מכם על הסיפור האישי שלו, שיתוף בכל תהליך התביעה ומה לדעתכם הדבר הכי לא צודק שעליו יש למחאות!!! מי שרוצה לשלוח לי אימייל במקום לכתוב פה מוזמן [email protected]

שלום ירדן, כפי שכתבתי לך, תוכלי למצוא נושאים רבים הזקוקים למחאה שיתאימו לתרגיל בקורס שלך. הפורום הזה מיועד לסייע להלומי-הקרב ולשמש כמקום לתמיכה הדדית, ולא לניצול כאבם לצרכי תרגילים של סטודנטים לעיצוב. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

27/03/2015 | 19:05 | מאת: ירדן

אני מנסה לעזור איכשהו להלומי הקרב וליצור מחאה שתזעוק את חוסר הצדק שבמערכת, אני לא באה לזלזל חס וחלילה והנושא הזה מאוד חשוב לי. אם יש פה מישהו שרוצה לשתף את חוסר הצדק שהוא מרגיש ומחפש מישהו שיפעל לקידום האינטרסים האלו אז אני מציעה פה עזרה.. זה הכל

מנהל פורום טראומה והלם-קרב