שבוע הוקרה לנכי צהל

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

09/12/2014 | 12:20 | מאת: מ

השבוע של היחצנים, הפרזנטורים, הנכים המקצועיים, המעכרים, והעסקנים. תודיעו לי בבקשה כשיגמרו החגיגות, יש לי בעיה של חיים ומוות. לא נעים לי להפריע.

16/12/2014 | 23:08 | מאת: יגר

מתוך אתר ארגון נכי צה"ל: "מנכ"ל משרד ראש הממשלה, הראל לוקר הודה לארגון נכי צה"ל שיזם את ההליך ביחד עם חניכי תנועות הנוער. הוא מסר כי "זהו דיון חשוב מאוד ואני שמח על ההיערכות המקצועית של הגופים לקראת יום ההוקרה. אם יתעוררו בעיות ביורוקרטיות כלשהן שקשורות ליום ההוקרה - אני כאן כדי לפתור את כל הבעיות". הוא הוסיף כי זהו כבוד גדול להיות אזרח במדינת ישראל לנוכח אירועים מסוג זה. "זוהי ציונות אמיתית".  ואני חושב, אין בושה? בעיות ביורוקרטיות שקשורות ליום ההוקרה?! מה עם בעיות ביורוקרטיות המכבידות על נכי צה"ל? זו ציונות אמתית, ולא יום הוקרה לניפוח אגו של כמה בעלי תפקידים.  אם זו החשיבה וזו הדרך אז לדעתי אין חשיבה ואין דרך, הכל קומבינות והבל פה, אינטרסים של אגו נפוח וביזת הקופה הציבורית על חשבון נכים ומוגבלים, אנשים פרטיים וגופים ציבוריים רבים מרוויחים הון עתק, ספק ביושר ספק בתאוות בצע, זאת על חשבון רווחת נכי צה"ל ונכים אחרים, שחלקם מגיעים לפת לחם בגלל הביורוקרטיה ובגלל היחס המשפיל והבלתי מקצועי.  אני מציע לחברי נכי צה"ל תתעלמו מהיום שקוראים לו "יום ההוקרה לפצועי צה"ל", במקום זה רצוי לעבור באותו יום בין מוסדות החינוך השונים ולספר את האמת! והאמת כואבת, תרתי משמע!   http://www.news1.co.il/PageLoad d.aspx?adid=8171

מנהל פורום טראומה והלם-קרב