מחקר מקיף ומשווה של כל הגישות הטיפוליות

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/11/2014 | 17:07 | מאת: דולב

שלום ד"ר דרור גרין, כתבת שערכת מחקר מקיף ומשווה של כל הגישות הטיפוליות. איפה אפשר לקרוא את המחקר? תודה מראש, דולב

שלום דולב, את המחקר ערכתי במסגרת עבודת הדוקטורט שלי (כחמש-מאות עמודים באנגלית), ועדיין לא פרסמתי אותו כספר. כתבתי על כך לקהל הרחב בספרי 'טיפול נפשי, מדריך למשתמש'. בברכה, ד"ר דרור גרין

30/11/2014 | 19:40 | מאת: דולב

שלום דרור, טעות שלי. חשבתי שבעבודת הדוקטורט שלך, חקרת מאות אתרים לטיפול נפשי, ואת הטיפול הנפשי באינטרנט. אחכה לספר. תודה, דולב

מנהל פורום טראומה והלם-קרב