עבודה בנושא הלם קרב בישראל

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/11/2014 | 09:15 | מאת: סטודנט חוקר

שלום דר גרין, אני סטודנט באוניברסיטה העברית ואני כרגע עושה עבודה בנושא הלומי קרב בישראל. רציתי לבקש אם תוכל להפנות אותי למחקרים רלוונטים בנושא וסטטיסטיקה. תודה מראש

שלום ברק, שלחתי לך את המידע שביקשת בדואר האלקטרוני. אני ממליץ לכל מי שמתעניין בנושא זה להיזהר מאוד מן היומרות שמציגים מטפלים וחוקרים. ההתייחסות לפוסט-טראומה ולהלם-קרב מוטה מאוד מסיבות פוליטיות (המדינה אינה רוצה להשקיע בטיפול בהלומי-קרב) ומסיבות מקצועיות (מומחים בתחום ה'נפשי' מתבססים על תיאוריות מיסטיות שאינן ניתנות לאישוש מדעי, וסותרות זו את זו). בהצלחה, ד"ר דרור גרין

06/11/2014 | 22:22 | מאת: מרלן

ולמה אתה מתכוון ש"מומחים בתחום ה'נפשי' מתבססים על תיאוריות מיסטיות שאינן ניתנות לאישוש מדעי, וסותרות זו את זו"?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב