זהירות מכדורים להרגעה ולשינה !!!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/09/2014 | 17:46 | מאת: טדי

חוקרים מצאו שכיחות גבוהה ב-51% של תחלואה באלצהיימר בקרב אלו שנטלו תרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים, המשמשות לטיפול בהפרעות שינה וחרדה. מומחים: יש להימנע משימוש בתרופות הללו מעל שלושה חודשים. לכתבה המלאה, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4569553,00.html

שלום טדי, תודה על הקישור למאמר. חשוב להזכיר להלומי-הקרב שתרופות פסיכיאטריות אינן 'מרפאות' את הטראומה (שאינה מחלה), ושיש להן, כמו לכל תרופה, גם תופעות לואי. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב