בקשה להמשך טיפול

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/01/2014 | 11:54 | מאת: אבא

לכל אלה ש"וותיקים" בנושא. קיבלתי את אחוזי הנכות שלי מתחת ל20% אבל עדיין זקוק לטיפולים. האם ניתן להגיש בקשה להשתתפות או מהי הדרך הנכונה לקבל השתתפות בהוצאות הטיפול?

שלום לך, נדמה לי שאגף השיקום מעניק פיצוי חד-פעמי לכל מי שקיבל פחות מעשרים אחוזי נכות, כדי להימנע מכל התחייבות לשיקום או טיפול עתידי. ליתר ביטחון נסה להתייעץ בעורכי-דין המתמחים בכך, למשל בפורטל נכי צה"ל: http://www.pnz.co.il/ בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב