הלם קרב וסרטן

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/02/2014 | 13:33 | מאת: שוקי

בגלל דיכאון נפגעה המערכת החיסונית שלי וחליתי בסרטן ובגלל אחוז נכות נמוך קיבלתי טיפול בביטוח לאומי והיום יש לי 100% נכות ואני רוצה לתבוע את משרד הביטחון שיעלה לי את אחוזי הנכות. האם ידוע על מקרה כזה בעבר

שלום שוקי, כפי שכתבת, דיכאון וחרדה פוגעים במערכת החיסונית. אינני יודע מה הקשר בין אחוזי הנכות שלך באגף השיקום לבין הסרטן, ועל כך כדאי להתייעץ עם עורך-דין שמבין בנושא זה. עם זאת, אני יכול להבטיח לך שאגף השיקום (משרד הביטחון) יעשה הכל כדי למנוע ממך את העלאת אחוזי הנכות. זה תהליך קשה, ולעתים גם משפיל ומתסכל, והוא עלול להחמיר את מצבך. מניסיוני כדאי לוותר על כל קשר עם אגף השיקום, אלא אם כן מצבך כה חמור עד שאתה מוכן לסכן את בריאותך. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב