גילויים בבדיקת CT ו EMG לבעיות בצוואר

דיון מתוך פורום  ביטוח לאומי

15/08/2016 | 12:44 | מאת: ענת

אני בת 47 עיקר עבודתי היא עבודת מחשב, סובלת מזה זמן רב בכאבים בצוואר ובכתף מלווה בכאבים נוראים ובקושי תפקוד ביד ימין. לאחר בדיקת CT ו- EMG התגלה בחוליות C4-C5 בלט דיסק אחורי ומרכזי קל בחוליות C5-C6 בלט דיסק דיפוזי גורם לחץ על חוט השדרה עם היצרות משנית קלה של תעלת השדרה בחוליות C+-C7 מודגם בקע דיסק אחורי ומרכזי שאלתי האם אני זכאית לנכות מעבודה או לכל אחוזי נכות עקב בעיה זו. תודה.

על מנת להיות זכאית לנכות מעבודה יש להראות קשר סיבתי בין פגיעתך לעבודתך או להראות אירוע תאונתי שבו נפגעת

מנהל פורום ביטוח לאומי