גמלת סעוד מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  ביטוח לאומי

10/08/2016 | 19:01 | מאת: אתיע

בעלי נכה 100 אחוז כללי ו- 82 רפוא. מקבל קצבת נכות ושרותים מיוחדים. לאחרונה התדרדר מצבו והוא הובהל לבית החולים עקב שבירת רגל הוא סובל מסכרת קשה ומקבל אינסולין בזריקות. הוא כמעט ולא רואה ולא שומע עקב החמרה בסכרת. בעלי בן 62.50 ולא מגיע לו סיוע מביטוח לאומי. אני עצמי חולה COPD משתמשת בחמצן 24 שעות. לקחתי מטפל פרטי שיקלח וינקה אותו ויוציא אותו קצת החוצה לטייל כי הוא לא יכול לעשות שום דבר בלי עזרה. האם אפשר להקדים את הזכאות מביטוח לאומי. כי הבנתי שמגיע לו רק בגיל 67.

יש לבחון את מצבו התפקודי של בעלך על מנת לבדוק זכאותו לקצבאות נוספות בביטוח לאומי

מנהל פורום ביטוח לאומי