Kyphosis & x-ray

דיון מתוך פורום  עקמת

17/12/2016 | 21:49 | מאת: דוד ג

היי. נאמר לי בעבר ע"י האורתופד הכירורג שלי שלא מומלץ לחשוף את עמוד השדרה שלי לרנטגן, והייתי רוצה לדעת האם יש לכך הצדקה, מכיוון שאני צריך לספק תמונת מצב עדכנית למרפאת הפיזיותרפיה. אני בן 35 עם קיפוזיס והפעם האחרונה שעשיתי צילום הייתה לפני 15 שנה לבערך. תודה.

על פניו לא ניראת סיבה מדוע לא לבצע צילומי רנטגן (לא סיטי) לקבל מצב עדכני של המצב. אלא אם יש פרטים בהיסטוריה הרפואית שלך שלא ידועים לנו. וגרמו לאורתופד לומר כך דר. שוורץ

מנהל פורום עקמת