מצמוץ אצל ילד בן 4 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/11/2016 | 17:05 | מאת: סימה

שלום דר' בני בן 4 וחצי החל לדלג על שנת צהריים מזה כחודש. סביב אזור זמן זה החל למצמץ בחוזקה מידי פעם ללא כיווץ המצח או התקרבות לעצמים או למסך הטלויזיה. הוא אינו מתלונן על כאב. שייכנו מצב זה לעייפות מאחר והמצמוץ מופיע בשעות הצהריים והערב. אנא דעתך המקצועית תודה רבה!

05/12/2016 | 20:40 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסימה שלום בהנחה שאין פתולוגיה אחרת (וזה קרוב לודאי המצב), מדובר כנראה ב"טיק" שיעבור תוך מספר שבועות. קחי אותו לבדיקת רופא עיניים לוודא שההנחה הראשונה מתקיימת. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה