אלכוהול רפואי בעינים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/11/2016 | 00:27 | מאת: אילת

דוקטור שלום. אני חיילת והיום הייתי בבסיס במרפאת שינים ונמרח לי האיפור בעינים אז ביקשתי מאחת השינניות מגבון כדי לנקות את האיפור השיננית הביאה לי מגבון קטן כזה שישבו אלכוהול רפואי והיא אמרה לי שזה לא בדיוק מגבון ניגבתי מתחת לעיין ושרף לי. זנ לא הפריע לי במהלך היום לאחר שזה עבר אבל עכשיו בלילה אני מרגישה את העיין קצת שורפת.. האם זנ יכול לגרום לאיזה שהוא נזק בעינים ?

26/11/2016 | 12:56 | מאת: ד"ר דורון נוימן

יכול לגרום לפגיעה שטחית בציפוי של הקרנית, מידת הנזק תלויה במידת החשיפה. אם הכל עבר בנתיים, קרוב לוודאי שהכל תקין. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה