ניתוח פזילה לביתי בת השנה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/11/2016 | 23:13 | מאת: נתנאל

ביתי אובחנה עם פזילה מתחלפת בגיל 5 חודשים ההמלצה של רופא העיניים - לנתח עכשיו (עד גיל שנה ושלושה חודשים) מניסיונך - האם יש משמעות ללא לנתח? (פרט לפן האסתטי) האם אתה יכול להמליץ על רופא ממומחה לניתוח באזור הצפון? תודה רבה

26/11/2016 | 13:01 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנתנאל שלום מקובל לנתח פזילה בילדים ללא דחיה מיותרת (בהנחה שיש אינדיקציה לניתוח ולא ניתן לתקן באמצעם לא ניתוחיים, כגון משקפים), כדי לנסות לקבל חיבור דו עיני מוקדם ככל האפשר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה