פזילה מבוגר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/11/2016 | 16:53 | מאת: אושרי

בן 25 גילו אצלי לפני שבוע פזילה אקזוטרופיה. אני מרגיש שהמשקפיים שלי פשוט מעיקות ומאמצות את העיניים שלי. האם יש לזה קשר לפזילה?

26/11/2016 | 23:25 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאושרי שלום חסרים הרבה נתונים כדי לענות על השאלה (כגון כח המשקפיים שאתה מרכיב, כח המשקפיים שאתה באמת צריך (אמור כמובן להיות אותו הדבר, אך לעיתים קרובות זה לא כך), חדות ראיה לרחוק ולקרוב, עם ובלי המשקפיים, זוית פזילה לרחוק ולקרוב, עם ובלי המשקפיים וכו) במילים אחרות, רק הרופא שבודק אותך יכול לענות על השאלה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה