פענוח סיטי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/10/2016 | 21:20 | מאת: גיל

עשיתי סיטי ראש וסיטי ארובות העין בגלל פזילה שהתחילה לי ובארובות עין מצאו אקזופטלמוס בעין שמאל.. מה זה אומר? מסוכן ? צריך טיפול? אם כן, איזה בדרך כלל?

24/10/2016 | 21:12 | מאת: גיל

וכתוב שזה יכול להיות מבלוטת התריס.. אבל בלוטת התריס שלי תקינה.. ממה זה עוד יכול להיות והאם צריך טיפול? והאם יכול להיות קשור לפזילה שהתחילה לפני כמה חודשים ? (אני בת 26..)

25/10/2016 | 18:56 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגיל שלום אני מניח שברור לך שאין שום טעם לנסות להבין מה היה בסיטי שלא ראיתי, של חולה שלא בדקתי, על סמך התשובה בלבד יפה שקראת על בלוטת התריס, אבל יש הרבה מאד אפשרויות שזו רק אחת ולא החשובה שבניהן, וכמובן שגם יכול להיות שאין קשר בין הפזילה לאקזופטלמוס. חזור לרופא ששלח אותך לסיוטי ותן לו לנהל את המקרה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה