בדיקה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

16/09/2016 | 13:35 | מאת: רותם

אני מנסה לחפש מידע על בדיקה נוירולוגית בגלל פזילה.. מה בדיוק עושים בה.. ואני לא מוצאת.. נשלחתי ע"י רופא עיניים לפני שלושה חודשים בגלל פזילה שפתאום התחילה לפני חצי שנה.. והיום נשלחתי שוב ע"י רופא משפחה כי הוא ראה שטרם ניגשתי לבדיקה, עם הסבר כמה זה חשוב ולא להזניח. ויש לי תור לנוירולוג כבר ביום ראשון בערב. אני חוששת מהבדיקה ואודה להסבר לגבי מהלך הבדיקה או קישור למאמר על מהלך הבדיקה.. תודה

18/09/2016 | 18:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הבדיקה, מבחינת הפזילה, כוללת בדיקת ראיה, מדידת הפזילה, בדיקת תנועות עיניים ותפקודים דו עיניים. אין בכל אלו שם דבר שמצדיק חשש או מצריך הכנה מוקדמת. אין לי מקור טוב להמליץ לך, מה שאני מכיר זה טקסטים רפואיים מפורטים המסבירים כל בדיקה דר נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה