מצמוץ יתר אצל ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/08/2016 | 00:24 | מאת: רינת

שלום בתי עוד מעט בת 8 כבר כמעט 3 חודשים מאז ששמתי לב ממצמצת בעיניים וזה לא פוסק בהתחלה הערתי לה ואפילו כעסתי שתפסיק הילדים שלי אמרו לי שגם אחד המורים בבית הספר ממצמץ והיא מחקה אותו לאחר התייעצות עם בני המשפחה אמרו לי פשוט להתעלם וזה יעבור לה לבד כבר יותר מחודש שאני לא פונה אליה בענין והיא עדיין ממצמצת האם אני צריכה לקחת אותה לרופא לבדיקה? מה עלי לעשות? זה מטריד אותי מאוד.

27/08/2016 | 23:44 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קרוב לודאי טיק שיעבור בסופו של דבר לבד. (לעיתים לטובת טיק אחר....). יש מקום לבדיקת עיניים מלאה לוודא שאין גורם בר טיפול לבעיה. מאד שכיח. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה