לד"ר נוימן כאב בעיניים בעקבות נטילת תרופה ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/08/2016 | 10:26 | מאת: שרון

שלום, אני מנסה ללא הצלחה לקבוע תור לבן שלי לד"ר נוימן מ 14.8 ואין מענה. מדובר בילד עם צרכים מיוחדים שנטל תרופה באופן קבוע, לפני כשבוע התחילו טיקים חזקים בעיניים. בהתייעצות עם הרופא שלו הפסיק לקחת את התרופה. כרגע עדיין יש לו כאבים בעיניים. מבקשת את תגובתו של ד"ר נוימן או רופא עיניים לילדים.

20/08/2016 | 14:06 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשרון שלום מצטער שלא קיבלת תשובה (המזכירה אמורה להוריד פניות ולחזור גם במהלך החופשה) ביום א (מחר) אני במרפאה, נסי להתקשר בשעות הצהרים, והחזיקי מעמד ב"תפוס"... לגבי השאלה- בדרך כלל הטיקים לא באמת בגלל הפסקת התרופה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה