ניתוח לתיקון פזילה שאלות והתלבטויות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/06/2016 | 16:43 | מאת: רונית

שלום, אני בת 26, אובחנה אצלי פזילה וכנראה שאצטרך לעבור ניתוח. אני מאוד חוששת מניתוח זה. ויש לי כמה שאלות. מה הסיכונים בניתוח? איך אפשר לוודא שמי שינתח אותי יהיה רופא מומחה ולא סטאז'ר? אם אני משתהה עם הניתוח הפזילה יכולה להחמיר? איך אני אראה לאחר הניתוח? איזה דברים כדאי לקחת בחשבון או לברר לקראת ניתוח? איזה אופציות נוספות יש לתיקון פזילה מלבד ניתוח? תודה.

02/07/2016 | 08:40 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרונית שלום השאלות הטובות שלך מצריכות: 1-בדיקה יסודית של הפזילה שלך וההיסטוריה הרפואית, כי התשובות שונות ממקרה למקרה. 2-שיחה של כחצי שעה לפחות, כ10 דקות הסבר וכ20 דקות שאלות ותשובות. פני לרופא עיניים לילדים שעוסק בפזילה, וקבלי ייעוץ מסודר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה