הפרשה בעיניים בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/06/2016 | 08:19 | מאת: שלי

שלום, בתי בת שנתיים וחצי סובלת מזה כ שבוע וחצי מהפרשות צהבות בעיניים, זה קורה רק בבוקר (כשהיא קמה משינה) יש שאירות הפרשה דבוקות על הריסים. במהלך היום אין כלל הפרשות/נפיחות/אודם. שמנו לה לקרומיצין זה עבר ואחרי יומיים חזר שוב רק בבוקר. מה שקורה זה שאני שמה לה לקרומיצין בבוקר, במהלך היום אין שום דבר ואנחנו לא שמים לה בתקווה שזה כבר עבר ואז בבוקר זה קורה שוב. 1. האם להמשיך לשים טיפות? האם יש בעיה בטיפול ממושך בלקרומיצין? 2. האם יש צורך לטפל 4 ימים מלאים 3 פעימים ביום? תודה אמא מודאגת

22/06/2016 | 23:17 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לא נשמע לי כבעיה שמצריכה טיפול. אין באמת זיהום שפעיל רק בלילה. קרוב לודאי שהניקוז של דרכי הדמעות שלה מעט איטי, ועובד פחות טוב כשהיא ישנה והגרויטציה לא "עוזרת" למערכת. להערכה ותשובה מדויקת את צריכה לפנות לרופא שיבדוק אותה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה