שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

12/06/2016 | 21:55 | מאת: עדי

היי, בת 26, נולדתי פוזלת פזילה קלה מאוד, שהתבטאה חיצונית רק בזמנים שהייתי ממש עייפה. לא פגע בראיה (אין לי משקפיים). בשנה האחרונה מאוד החמירה ונהייתה באופן תמידי כך שאני החלטתי לטפל בזה.. הלכתי לרופא עיניים והוא בתגובה רוצה שאלך לנוירולוג. האם פזילה מלידה שהחמירה יכולה להחשיד לבעיה נוירולוגית? איזה סוג של בעיה?

16/06/2016 | 08:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעדי שלום מעבר לעובדה שברפואה הכל יכול להיות, מאד לא סביר שמדובר בבעיה נאורולוגית חדשה. פני לרופא עיניים לילדים (אלו עוסקים בפזילה) שיראה לפי סוג הפזילה מה הבירור הנדרש, אם נדרש, ,במקרה שלך. דר נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה