פזילה חדשה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/05/2016 | 18:07 | מאת: נוי

תודה על התשובה. כתבת שפזילה חדשה דורשת בירור לגבי הגורם. ברצוני לשאול מה יכולים להיות הגורמים? (אשמח לדוגמאות...) ודבר שני, איך בודקים פזילה אצל רופא? כי אני מאוד רגישה לכל נגיעה בעיניים, אפילו עיפרון שחור קשה לי לשים.. האם הבדיקה תהיה קשה לי?

18/05/2016 | 15:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הבדיקה לא אמורה להיות קשה. (פרט אולי לטיפות להרחבת האישונים, שהן לא נעימות למספר שניות). לגבי גורמים אפשריים, יש רבים כאלו, אין טעם להכנס אליהם. גשי לרופא שיבצע את הבדיקות המתאימות ויגיע לאבחנה. רוב המוחלט של הסיכויים הוא שאין מחלת רקע ולא יהייה ממצא בבירור. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה