ראיית נקודות צבעוניות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/05/2016 | 22:44 | מאת: שרון

בתי בת 5.5. מרכיבה משקפיים (צילינדר). מזה כחודשיים היא רואה בבית נקודות צבעוניות (עם ובלי משקפיים) וזה מאוד מפריע לה. לאחרונה התדירות גוברת. לפני כשבועיים היינו אצל רופא עיניים שקבע שהכל תקין. שאלותיי: 1. מה זה יכול להיות? 2. האם תיתכן בעיה עם הרשתית? תודה

15/05/2016 | 14:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

קרוב לודאי שאכן הכל תקין אין מילת עיניים ספציפית שזו ההסתמנות האחת שלה. דר. נוימן

02/10/2018 | 08:26 | מאת: רעות

האם יש אפשרות לקבל פרטים של שרון ששאלה על נקודות צבעוניות בעיניים? בי בן ה 13 סובל כמה שנים מתופעה דומה שמחמירה לאחרונה. בעבר עשינו בירור נוירואופטלמולוגי כולל mri אך ללא אבחנה. מחפשת עזרה דחוף.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה