פזילה חדשה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/05/2016 | 19:23 | מאת: נוי

שמתי לב (וגם התחילו להעיר לי) על פזילה בעין שמאל שלי, פזילה חדשה שלא הייתי מודעת לה קודם, התחושה לא השתנתה ואין לי תסמינים נוספים, האם זה דורש בדיקה והאם זה יביא להתדרדרות בראיה? והאם זה יכול להיות קשור לזה שהעין דומעת לי תמידי כבר שנים?

15/05/2016 | 14:24 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנוי שלום פזילה חדשה שלא בילדות המוקדמת מצריכה בדרך כלל גם בירור לגבי הגורם. מציע שתפני לרופא עיניים שיברר איזה סוג פזילה זו בדיוק, מה הטיפול המומלץ ואיזה בירור כללי נדרש. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה