צילינדר

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

26/04/2016 | 12:34 | מאת: לי

בני נולד במשקל תקין. בגיל חודשיים בדיקת עיניים תקינה וכן בגיל 9 חודשים תקין. כעת בגיל שנה ותשעה חודשים הרופא המליץ על משקפיים בגלל צילינדר. -cyl.-1.5 axis 15pr. cyl.-175 axis 165pr.שאלתי היא האם באמת צריך משקפיים ובאם כן האם זה לכל החיים? תודה

01/05/2016 | 18:33 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללי שלום, אי אפשר לתת המלצות לטיפול ברשת לחולה שלא נבדק על ידי המייעץ, וחסרים נתונים כגון הרפרקציה המלאה, פזילה, מעקב בכל עין וכדומה. סה"כ מדובר בממצא גבולי. האסטיגמטיזם יכול לרדת עם הגדילה, או להשאר לבגרות. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה