השפרצה לעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/04/2016 | 20:26 | מאת: אילנית

דר נוימן שלום רב ביתי בת שלוש וחצי לקחה צינור השקיה בגינה וכיוונה אותו בטעות לעיניה. במרחק ממש קרוב. כ-10. סמ. למספר שניות. אומנם זה מים. אבל לצינור יש לחץ מאד חזק. היא לא בכתה והיא לא התלוננה אחר כך. והעיניים היו לבנות לגמרי כמו תמיד. (. לא היה אודם כלל) אני בלחץ נוראי. האם יכול להיגרם נזק? האם כדאי לגשת לרופא עיניים? תודה רבה

01/05/2016 | 18:30 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאילנית שלום, מצטער על האיחור בתשובה (פסח...) קרוב לודאי שהכל תקין.מים בלחץ מספיק חזק לקרום נזקים לעין היו גורמים בוודאי גם לאודם וגרוי. לאחר חלקיק שניה הילדה עצמה חזק מאד את העפעפיים. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה