טוברקס

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/04/2016 | 23:01 | מאת: שירלי

שלום. ביתי בת שבועיים נולדה בשבוע 36 6 ימים. לאחר כ 13 ימים החלו הפרשות צהובות שכעבור יומיים התגברו... אני מנקה לה עם רטיות תה קמומיל. ומגבונים של דר פישר איי קר. רופא המשפחה נתן טיפול טוברקס טיפה בכל עין פעמיים ביום למשך שבוע ימים. ראיתי בעלון שכתוב שתרופה זו לא מיועדת בדכ לילדים ותינוקות מתחת לגיל שנה. האם זה בסדר לתת לה הטיפול הנל או שמה אתה ממליץ על משהו אחר? תודה רבה.

18/04/2016 | 20:47 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשירלי שלום אני כמובן לא יכול להמליץ על טיפול בלי לבדוק את הילדה. בכללי, אם הלחמית (ה"לבן") של העיניים לא אדום, מדובר בהפרשות מדרכי הדמעות ולא בדלקת עיניים. טיפול אנטיביוטי לא יכול לפתור את הבעיה. מציע שתתיעצי עם רופא עיניים לילדים, עשי גם "חיפוש בפורום" וקראי מה כתבנו בעבר בנושא חסימה בדרכי הדמעות. דר. נוימן

05/05/2016 | 23:25 | מאת: מלי

אולי ישמע מגוחך אבל אני חייבת להמליץ על תרופת טבעית לפי הרמבם; לקשקש את החלבון הלבן של הביצה ולמרוח עם צמר גפן ממש בעין. לחכות כמה דקות ואז לשטוף. הבת שלי סבלה נורא נורא נורא מזה עד גיל 7 חודשים, עשינו מסז'ים טיפות ומה לא.. עד שניסיתי את זה ועבד כמו קסם

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה