פטוזיס+פזילה בשמשאל+רטרקציה בימין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/04/2016 | 15:00 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 32 יש לי פטוזיס קל בשמאל ורטרקציה בימין. כנראה הרטרקציה בימין נובעת מהפזילה בשמאל, הייתכן? אני מעוניין להרים פטוזיס אך זה לא נראה טוב בגלל הפזילה קצת בשמאל, לא סגור אם הפזילה היא פנימה למעלה או גם וגם כי היא קטנה. מה עושים במצב הזה? יש לי ראיה 6/6 אין לי כפילות ראייה. אפשרי לעשות תיקון פזילה ופטוזיס ביחד? האם פזילה באחת מנתחים את שתי העיניים? תודה.

13/04/2016 | 15:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליוסי שלום, הרבה שאלות טובות, ורוב האפשרויות שהעלית באות בחשבון. מציע שתפנה לרופא עיניים שעוסק בפזילה שיבדוק אותך ויראה מה הטיפול המתאים במקרה שלך בהצלחה דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה