עינייםבורחות למטה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/02/2016 | 07:47 | מאת: רינה

שלום דר נוימן ביתי בת כ3 חודשים. מזה כשלושה שבועות כאשר היא בשכיבה על הגב בלבד. מנסה להתמקד על חפץ המונח בזווית שהיא צריכה להסתכל מטה או לקרב אל פיה מוצץ או אצבע העיניים בורחות לה למטה האישון יורד אך לא נעצר רק של אלפית השניות עד שניות רואים רק את הלבן של העין. ההינו בבדיקת עיניים+eeg+us + נוירולוג ראה אותה....הכל תקין המליצו על mri ראש (נאלץ לעשות בהרדמה מלאה). הרופאים שראו אותה צינו שיש גם תופעות לא מוסברות שחולפות. אשמח אם תוכל לשפוך אור על התופעה. בברכה רינה

06/02/2016 | 17:11 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרינה שלום, אם זה מופיע רק בזמן מאמץ ראייתי, ופרט לכך הילדה בריאה ומתפתחת היטב, הייתי רק ממתין. (אל תקחי את זה כייעוץ, לא בדקתי את הילדה). קרוב לודאי שיחלוף כשתלמד טוב יותר לשלוט בתנועות העיניים. (אפשרות של משהו נאורולוגי תמיד קיימת, זה נכול לכל הפרעה בתנועות העיניים).

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה